Χειροποίητο Τυροπιτάρι Mini Ευβοίας με Παστουρμά Μιραν
Τυροπιτάρι με edam και παστουρμα
Χωρίς συντηρητικά
Δύο επιλογές μαγειρέματος (Τηγάνισμα & Ψήσιμο)
ΤΕΜΑΧΙΑ 2
Βάζετε σε ένα τηγάνι αρκετό λάδι και το αφήνετε να ζεσταθεί. Βγάλτε το τυροπιτάρι από την κατάψυξη και βάλτε το στο τηγάνι κατευθείαν, χωρίς απόψυξη. Το τηγανίζετε από τη μια πλευρά σε χαμηλή φωτιά και αφού ροδοκοκκινίσει το γυρίζετε και από την άλλη. Ψήνεται και στο φούρνο στους 200 - 220' για 15' - 20', αποψύξτε το για 5' λεπτά πριν το ψήσετε.